Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Poziv za sudjelovanje na online ERC radionici
22.07.2020.

Poziv za sudjelovanje na online ERC radionici

Institut za humanističke znanosti u Beču (Institut für die Wissenschaften vom Menschen, IWM), Poljska akademija znanosti (Polska Akademia Nauk, PAN) i poljsko Ministarstvo znanosti i visokog obrazovanja (Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego) organiziraju radionicu za prijavitelje ERC Starting i Consolidator potpora iz područja društvenih i humanističkih znanosti. Cilj je ove radionice znanstvenicima koji planiraju prijaviti ERC projekt u razdoblju od 2020. do 2023. godine pružiti individualiziranu pomoć i savjet kroz intenzivni i otvoreni dijalog i raspravu.

 

Radionice će se održavati online na engleskom jeziku, a sudjelovanje na njima je besplatno. Sljedeći termini održavanja radionica su od 4. do 5. rujna (rok prijave je 15. kolovoza 2020.) te od 4. do 5. prosinca 2020. godine (rok prijave je 13. studenoga 2020.).

 

Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju poslati životopis i prijedlog projekta na dvije stranice na adresu erc@iwm.at s naznakom termina radionice te vrste potpore za koju se žele prijaviti.

 

Sva druga pitanja u slučaju nejasnoća, također možete uputiti na navedenu adresu (erc@iwm.at).

 

Dodatne informacije o radionici potražite na stranicama Instituta za humanističke znanosti u Beču.