Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

05.05.2016.

Trening: Obzor 2020. - financijsko izvještavanje i osnovne ugovorne obveze, Zagreb, 17. svibnja 2016.

Nakon uspješno organiziranih radionica u 2015. godini posvećenih financijskom, administrativnom i računovodstvenom provođenju Obzor 2020. projekata, te velikog interesa sudionika, Agencija za mobilnost i programe EU organizira novi trening pod nazivom Obzor 2020. - financijsko izvještavanje i osnovne ugovorne obveze. Trening će se održati 17. svibnja 2016. godine u Agenciji za mobilnost i programe EU (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, s početkom u 9:30 sati.

Cilj treninga je detaljnije upoznavanje s financijskim pravilima programa Obzor 2020. s naglaskom na financijsko izvještavanje, pravno i administrativno provođenje projekata, odnosno osnovne odredbe ugovora koji se sklapaju za provedbu projekata. Trening je namijenjen prvenstveno osobama uključenima u financijsko i administrativno provođenje Obzor 2020. projekata.

Na treningu će se predstaviti i dokument Smjernice za financijsku provedbu projekata iz programa Obzor 2020. u Republici Hrvatskoj čiji je cilj doprinijeti boljim rezultatima sudjelovanja hrvatskih korisnika u programu Obzor 2020., te definirati i pojasniti najvažnije financijske aspekte provedbe projekata. Dokument je moguće preuzeti ovdje.

Sudjelovanje na treningu je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do četvrtka, 12. svibnja 2016. godine, odnosno do popunjavanja kapaciteta dvorane. Stoga molimo zainteresirane sudionike da svoje prijave što prije izvrše putem sljedeće poveznice ovdje!