Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

MSCA2020.HR Videokonferencija: popratni materijali i informacije
18.08.2020.

MSCA2020.HR Videokonferencija: popratni materijali i informacije

Videokonferencija MSCA 2020.HR: Učinak i budući izazovi za Marie Skłodowska-Curie akcije, u organizaciji Ministarstva zananosti i obrazovanja, Agencije za mobilnosti i programe EU te Europske komisije održala se 19. lipnja 2020. u sklopu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije.

Kao rezultat predsjedavanja predstavljen je dokument Zagreb Call for Action 2020''. Dokumentom Hrvatska se zalaže za uravnoteženu cirkulaciju mozgova u Europi u svrhu ravnomjernog razvoja i konkurentnosti gospodarstva država članica.

Snimka #MSCA2020HR Videokonferencije te dostupne prezentacije nalaze se na podstranici MSCA2020.hr konferencije https://get2.events/msca2020/. Za olakšani pristup dijelovima konferencije, snimke su podijeljene po panelima.

Program konferencije te kratke biografije govornika dostupne su na službenim stranicama konferencije.

Tijekom konferencije dodijeljene su nagrade za najznačajnija postignuća i izvrsnost MSCA istraživača. Nagrade su osvojili:
•    Francesca Riva, MSCA ITN projekt MANNA
•    Marco Miniaci, MSCA IF projekt HARPOCRATES
•    Judit Chamorro Servent, MSCA IF projekt COLONINFO

Kratke biografije pobjednika, video i kratki opisi projekta dostupni su na službenim stranicama MSCA2020.hr konferencije.

Dodatno, kako bi vas upoznali s organizacijskim aspektima te istaknuli najbitnije dijelove konferencije, pripremali smo i post produkcijski video koji je dostupan na Youtube poveznici https://www.youtube.com/watch?v=51rJSU-gs4M

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima konferencije!
Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju!