Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti, 27. listopada 2020.
01.10.2020.

Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti, 27. listopada 2020.

 

Međunarodni online info dan i susret umrežavanja koji će se održati 27. listopada 2020. istaknut će teme istraživanja u okviru Europskog zelenog plana („European Green Deal“) koje su od važnosti za društvene i humanističke znanosti.

 

Susreti umrežavanja, prezentacije, info sesija

Sudionici će imati mogućnost sudjelovanja u susretu umrežavanja koji će im pružiti priliku da se pridruže unaprijed dogovorenim sastancima s drugim sudionicima kako bi se identificirali mogući suradnici te time olakšalo stvaranje projektnih konzorcija. Istraživači, poduzetnici i drugi dionici koji aktivno traže partnere na svojim projektima mogu predstaviti svoj projekt tijekom sesije kratkih prezentacija.

 

Susretu umrežavanja prethodit će informativna sesija Europske komisije i Izvršne agencije za istraživanje koja će se usredotočiti na kontekste politika, mogućnosti financiranja i otvorene pozive za dostavu projektnih prijedloga. Ova informativna sesija dat će dragocjene uvide u procese pripreme projektnih prijedloga, pružajući time važne informacije kao dopunu bilateralnim sastancima u popodnevnom dijelu događaja.

 

Više informacija o načinima sudjelovanja u umrežavanju i prezentacijama, program te obrazac za prijavu nalaze se na službenim stranicama Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti koji se održava u okviru projekta Net4Society.