Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

EUMETSAT i mogućnosti hrvatskog gospodarstva i znanosti
03.02.2020.

EUMETSAT i mogućnosti hrvatskog gospodarstva i znanosti

Pozivamo sve zainteresirane na prezentaciju mogućnosti uključivanja hrvatskog gospodarstva u programe Europske organizacije za korištenje meteoroloških satelita - EUMETSAT putem objavljenih natječaja - 13. veljače 2020. (četvrtak) u 9.30 sati - u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, vijećnica I. kat.

U suradnji s Državnim hidrometeorološkim zavodom, Ministarstvom znanosti i obrazovanja i EUMETSAT-om, Hrvatska gospodarska komora organizira predstavljanje mogućnosti za uključivanje hrvatskog gospodarstva i znanosti u projekte EUMETSAT-a.

Članstvo u EUMETSAT-u za njezine članice pa tako i Hrvatsku otvara mogućnost sudjelovanja hrvatskih poduzetnika, stručnjaka i znanstvenika na natječajima EUMETSAT-a kojima se podržavaju njihove poslovne aktivnosti. Iskoristite mogućnost individualnih konzultacija sa stručnim osobama EUMETSAT-a o mogućoj suradnji.

Radni jezik događanja je engleski. Prijave su dostupne na stranici Hrvatske gospodarske komore najkasnije do 11. veljače 2020. godine. Veselimo se vašem prisustvovanju.