Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

AeroDays2020
10.09.2020.

AeroDays2020

 

Od utorka 24. do četvrtka 26. studenog 2020. u Berlinu će se održati „AeroDays2020“, jedan od vodećih događaja za istraživanje i inovacije u području avijacije. Događaj se temelji na dostignućima Obzora 2020., najvećeg programa Europske komisije za istraživanje i inovacije.

 

AeroDays2020 sastoji se od dva dijela: Berlin Aviation Summit i FORUM

Na samitu će vodeći predstavnici zrakoplovne industrije, istraživanja i vlade razgovarati o izazovima i mogućnostima s kojima se zrakoplovni sektor suočava, a forum će omogućiti sudjelovanje u razgovorima i panel raspravama svim posjetiteljima koje se poziva na dijalog. Na web stranicama navedenih događaja nalaze se poveznice koje vode na formulare za registraciju.

 

Organizacija događaja

Ove godine će se „AeroDays2020“ održati u dvostrukom formatu prilagođenom trenutnoj situaciji s obzirom na COVID-19. Postojat će program za govornike i goste na pozornici Meistersaala u Berlinu, uz mogućnost sudjelovanja putem prijenosa uživo za sudionike koji će događaj pratiti virtualno. Program u dvorani u Berlinu odvijat će se pod posebnim uvjetima uz ograničen broj sudionika – maksimalan broj osoba dopušten prema važećim propisima.