Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Obzor 2020. Informativni dan Širenje izvrsnosti i sudjelovanja, Zagreb, 27. lipnja 2018.
13.06.2018.

Obzor 2020. Informativni dan Širenje izvrsnosti i sudjelovanja, Zagreb, 27. lipnja 2018.

U okviru Obzor 2020. programa, a prvenstveno kroz posebnu mjeru Širenje izvrsnosti i sudjelovanja (Spreading excellence and widening participation), potiče se podizanje istraživačkih kapaciteta, istraživačke izvrsnosti i uključivanje istraživača i istraživačkih institucija iz tzv. Widening zemalja u zajednički Europski istraživački prostor.

Kako bi hrvatske korisnike upoznali sa mogućnostima financiranja u sklopu ove mjere, te potencijalne prijavitelje upoznali sa iskustvima i primjerima dobre prakse, Agencija za mobilnost i programe EU organizira info dan.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na info dan „Obzor 2020. Informativni dan Širenje izvrsnosti i sudjelovanja“ koji će se održati u srijedu, 27. lipnja 2018. u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, što će biti potvrđeno sudionicima koji se prijave za sudjelovanje na info danu prilikom slanja službenog programa info dana. Početak registracije bit će u 8:30 sati.

Info dan je namijenjen istraživačima, predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija koji su zaineresirani za sudjelovanje u akcijama Obzora 2020. u području Širenja izvrsnosti i sudjelovanja.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do četvrtka 21. lipnja 2018. godine.
U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail viktor.koska@mobilnost.hr.