Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

ICT Proposers' Day 2019 i međunarodni susret umrežavanja Face2Face Brokerage event u Helsinkiju
01.07.2019.

ICT Proposers' Day 2019 i međunarodni susret umrežavanja Face2Face Brokerage event u Helsinkiju

Od 19. do 20. rujna 2019. u Helsinkiju će se održati ICT Proposers’ Day 2019., najistaknutiji događaj u okviru Obzora 2020. koji se tiče informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Događaj će pružiti izvrsnu priliku za predstavljanje i raspravu o glavnim pokretačima politike digitalne transformacije europske industrije i društva, kao i o tome kako program istraživanja i inovacija EU-a (European Agenda for Research and Innovation) može najbolje doprinijeti tim ciljevima.

Na događaju će također predstaviti predstojeći natječaji u okviru Obzora 2020 u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT – Information and Communication Technologies), budućih i nadolazećih tehnologija (FET – Future and Emerging Technologies) te društvenih izazova (Societal Challenges).

U sklopu događanja održat će se i međunarodni susret umrežavanja Face2Face Brokerage event, koji organizira Ideal-ist 2020, međunarodni projekt umrežavanja nacionalnih kontakt osoba u području ICT-ja u suradnji s Enterprise Europe Network. U okviru ovog će susreta registrirani sudionici moći upoznati potencijalne projektne partnere na unaprijed dogovorenim bilateralnim sastancima. Za sudjelovanje na susretu umrežavanja potrebno je najprije se registrirati za glavni događaj na službenoj internetskoj stranici ICT Proposers’ Day 2019