Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

05.06.2017.

Poziv na iskaz interesa za članove Programskog odbora za Okvirni program Europske unije za istraživanje i razvoj - Obzor 2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je javni poziv na iskaz interesa za nove članove Programskog odbora za program Obzor 2020. 

Cilj je osigurati da svaka konfiguracija Programskog odbora bude zastupljena s 2 - 5 članova, ovisno o broju područja programa Obzor 2020. obuhvaćenih pojedinom konfiguracijom. 

Povećanje broja stručnjaka potrebno je radi učinkovitog predstavljanja interesa hrvatskih istraživača u svim područjima obuhvaćenim programom Obzor 2020., posebice imajući u vidu da Republika Hrvatska želi povećati sudjelovanje u programu Obzor 2020. i Okvirnom programu za razdoblje nakon 2020. godine.

Popunjeni prijavni obrazac i životopis potrebno je dostaviti najkasnije do 20. lipnja 2017. godine e-poštom na adresu: fp@mzo.hr i redovitom poštom na adresu:

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Uprava za znanost i tehnologiju
Služba za razvoj znanstvene i inovacijske politike
Donje Svetice 38
10 000 Zagreb

Više informacija o ulozi i traženoj ekspertizi članova Programskog odbora, te obrasce za prijavu i životopis, možete naći na službenim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja.