Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Poziv na Obzor 2020. radionicu: Pravna i financijska pitanja u Obzor 2020. projektima
05.03.2020.

Poziv na Obzor 2020. radionicu: Pravna i financijska pitanja u Obzor 2020. projektima

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Obzor 2020. radionicu: Pravna i financijska pitanja u Obzor 2020. projektima koja će se održati dana 31. ožujka 2020. godine, s početkom u 9.30 sati, u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb), u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU). Preliminarni program događanja dostupan je ovdje.

 

Tijekom ove iznimno sadržajne radionice, sudionici će se upoznati s pravnim i financijskim aspektima provedbe Obzor 2020. projekata s naglaskom na praktične primjere i najčešća pitanja korisnika tijekom provedbe projekata. Radionica je namijenjena osobama uključenim u pravnu, administrativnu i financijsku provedbu Obzor 2020. projekata.

 

Ističemo dolazak nacionalne osobe za kontakt za pravna i financijska pitanja iz Slovenije,  gđe. Darije Valančič koja će predstaviti slovensku praksu implementacije dodatnih naknada (additional remuneration) u provedbi Obzor 2020. projekata, te gđe. Olje Ulični Nikšić s Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu koja će dati uvid u praktične aspekte troškova osoblja i povezanih trećih strana u Obzor 2020. projektima Medicinskog fakulteta.

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine, odnosno do popunjenja slobodnih mjesta. Poziv slobodno proslijedite Vašim kolegama i suradnicima, za koje smatrate da bi im bilo interesantno.

 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na  e-mail adrese: ana.kljucaric@mobilnost.hr i Martina.KozulKolaric@mobilnost.hr.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Nacionalne osobe za kontakt za pravna i financijska pitanja u Obzoru 2020.