Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

13.09.2017.

Otvorene registracije za susrete poslovnog umrežavanja u Bruxellesu

Otvorene su registracije za međunarodne susrete poslovnog umrežavanja (brokerage event) koji će se održati u Bruxellesu 15. studenog 2017. u organizaciji BioHorizon projekta.

Događanje je namijenjeno svim zainteresiranima za prijavu na natječaje programa Obzor 2020. iz područja Sigurnosti hrane, održive poljoprivrede i šumarstva, istraživanja mora, pomorstva i unutarnjih voda te bioekonomije (Drugi društveni izazov) za razdoblje od 2018. do 2020.

Sudjelovanje je besplatno, a registracija je obavezna. Registrirati se možete do 26. listopada 2017. na ovoj poveznici. Registracija obuhvaća kreiranje korisničkog i organizacijskog profila u kojima je potrebno jasno istaknuti što Vaša institucija/odjel/tvrtka radi, koje je Vaše područje interesa i kako možete doprinijeti budućem konzorciju. U slučaju da ste u potrazi za partnerima, a sami biste voljeli prijaviti natječaj kao koordinator, potrebno je i istaknuti kakve partnere tražite.

Isto tako, ovo događanje pruža mogućnost predstavljanja Vaše projektne ideje ili aktivnosti kojima biste mogli doprinijeti potencijalnom konzorciju kao partner održavanjem petominutne prezentacije (tzv. flash presentation). Više informacija OVDJE.