Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

MSCA informativni dan: Mreže za inovativno osposobljavanje (ITN) i Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE), Zagreb, 27. studenog 2018.
06.11.2018.

MSCA informativni dan: Mreže za inovativno osposobljavanje (ITN) i Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE), Zagreb, 27. studenog 2018.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje kroz projekte doktorskih studija i osposobljavanja u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN) te Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE) Marie Sklodowska – Curie akcija.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na informativni dan ITN i RISE Marie Sklodowska – Curie akcija koji će se održati u utorak 27. studenog 2018. godine u prostorima Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

Cilj informativnog dana je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja te pružiti praktične savjete pri izradi ITN i RISE projektnih prijedloga. Primjeri dobre prakse s aspekta organizacija koje prijavljuju ali i istraživača koji sudjeluju, prezentirati će postupak pisanja projekta, uključivanja u konzorcije, provođenja projekata.

Informativni dan prvenstveno je namijenjena predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, predstavnicima industrije i privatnog sektora. Također, radionica je namijenjena istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do četvrtka 22. studenog 2018. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.