Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

06.10.2017.

Radionica

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje kroz projekte doktorskih studija i osposobljavanja u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN – Innovative Training Networks) Marie Sklodowska – Curie akcija.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na radionicu Mogućnosti prijave projektnog prijedloga u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN), koja će se održati u četvrtak 19. listopada 2017. godine u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb, s početkom u 8:30 sati.

Radionica se organizira u okviru Net4Mobility mrežnog projekta Obzor 2020. nacionalnih osoba za kontakt za Marie Sklodowska – Curie akcije te će biti međunarodnog karaktera i na engleskom jeziku.

Cilj radionice je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja ITN-a, postupkom evaluacije projekta, pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

Radionicu će voditi prof. dr. sc. Donatella Verbanac, dugogodišnja evaluatorica Marie Skłodowska - Curie projektnih prijedloga te Sandra Vidović, nacionalna osoba za kontakt za Marie Skłodowska - Curie akcije. Profesor Godran Lauc, predstaviti će svoja iskustva uključivanja u konzorcije, postupka pisanja projekta te provedbe GlySign projekta, prvog Europskog industrijskog doktorata u Hrvatskoj.

Radionica je prvenstveno namijenjena predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, predstavnicima industrije i privatnog sektora te istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga.

Sudjelovanje je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do ponedjeljka 16. listopada 2017. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.