Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Free EU-project matchmaking opportunity
01.03.2019.

Free EU-project matchmaking opportunity

EEIP – Energy Efficiency in Industrial Processes – neprofitna i otvorena platforma s više od 140 000 članova za područje industrijske energetske učinkovitosti pokrenula je besplatnu mogućnost povezivanja tvrtki i organizacija zainteresiranih za pridruživanje projektima u području energetske tranzicije. Platforma olakšava poduzetnicima proces sudjelovanja u projektima koje financira Europska unija omogućavanjem povezivanja zainteresiranih strana te obavještavanjem o otvorenim natječajima.

EEIP osnovana je u travnju 2011. godine pod paskom Europske komisije kao neprofitna organizacija kako bi se omogućio dijalog unutar industrijskih djelatnosti i kreatora politike Europske unije. EEIP zalaže se za ideju da je energetska učinkovitost više od tehnologije te da se rast tržišta može ubrzati razmjenom informacija i najbolje prakse. Članovi mreže EEIP-a dolaze iz organizacija svih veličina i sektora, od korisnika, davatelja tehnologija i usluga do financija, IT-a, savjetovanja i politike.

Unošenjem podataka o poduzeću i njegovu interesu u online obrazac, EEIP-u se omogućava informiranje zainteresiranih tvrtki i organizacija o otvorenim natječajima koji bi odgovarali izraženim interesima. Obrazac je dostupnan na poveznici https://www.ee-ip.org/matchmaking/

Dodatne informacije o platformi i umrežavanju moguće je vidjeti na sljedećim poveznicama:
https://www.ee-ip.org/fileadmin/pdf-library/EEIPservice-FreeMatchmaking.pdf
https://www.ee-ip.org/