Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Poziv na sudjelovanje na informativnom danu Obzora 2020. Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života
03.12.2019.

Poziv na sudjelovanje na informativnom danu Obzora 2020. Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Nacionalni Informativni dan za tematsko područje „Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života“ (SC1) programa Obzor 2020. Informativni dan održat će se 12. prosinca 2019. godine s početkom u 9:00 sati u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb) u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

 

Radni program Informativnog dana dostupan je u nastavku ovoga poziva.

 

 

Zainteresirani sudionici tijekom informativnog dana upoznat će se s uspješnim projektima hrvatskih prijavitelja kao primjerima dobre prakse, čut će izlaganje evaluatora projekata, upoznati se s aktivnostima RIS Hub eit Health-a, te će saznati koje su mogućnosti potpore za program Obzor2020. u Hrvatskoj.

 

Predstavnici Europske komisije, u izravnom online uključenju, predstavit će aktualne radne programe te otvorene natječaje u tematskom području Obzora 2020. „Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života“ (SC1).

 

Prijava na informativni dan moguća je popunjavanjem obrasca najkasnije do utorka 10. prosinca 2019. ili do popunjenja slobodnih mjesta.

 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail: viktor.koska@mobilnost.hr

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Radni program info dana