Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Međunarodni susret umrežavanja Energy Call 2020 Brokerage Event
16.05.2019.

Međunarodni susret umrežavanja Energy Call 2020 Brokerage Event

U razdoblju od 25. do 27. lipnja 2019. održat će se u Bruxellesu međunarodni susret umrežavanja Energy Call 2020 Brokerage Event kao integralni dio Informativnih dana Sigurne, čiste i učinkovite energije. 

Susret pruža mogućnost povezivanja i pronalaska partnera, a bit će usmjeren na širok spektar tvrtki, sveučilišta i istraživača iz Europe, ali i šire kako bi se potaknulo stvaranje konzorcija za predstojeće natječaje programa Obzor 2020. unutar područja Energy Efficiency, Low Carbon Energy Technologies i Smart Cities and Communities. Tijekom Info dana, predstavit će se mogućnosti financiranja projekata u području čiste energije. Događaj će pomoći potencijalnim prijaviteljima u pripremi uspješnih prijedloga za natječaje unutar programa Obzor 2020. za 2020. godinu.

Za sudjelovanje na susretu umrežavanja, potrebno je najprije registrirati se za Energy Infodays 2019 Europske komisije kako biste imali pristup zgradi Charlemagne u kojoj se organiziraju i Informativni dani i susret umrežavanja. Registracija je moguća putem poveznice: 
https://ec.europa.eu/inea/en/news-events/events/horizon-2020-energy-info-days

Nakon što dobijete potvrdu o sudjelovanju na Info danima, dobit ćete i poveznicu putem koje ćete se moći registrirati na susret umrežavanja. Registracija uključuje stvaranje profila koji bi trebao sadržavati osobne podatke, zatim što vi možete ponuditi potencijalnim partnerima te koga želite upoznati. Registracija na susret umrežavanja moguća je do 20. lipnja 2019.