Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

04.04.2018.

Dani otvorenih vrata EU projekata

U povodu tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije-MRRFEU uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ od 6. do 13. svibnja 2017. godine.

 

Svrha je te manifestacije predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom pridonijeli razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

 

Pozivamo sve korisnike programa Obzor 2020. da unutar svojih mogućnosti podrže inicijativu Ministarstva, predstave svoje i upoznaju druge uspješne EU projekte na području Republike Hrvatske!

 

Sudjelovanje u „Danima otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ korisnici mogu prijaviti putem elektroničkog obrasca na poveznici https://goo.gl/forms/f38OJtdrQWiD1omV2 najkasnije do 15. travnja 2018. godine. S obzirom na to da će se aktivnosti u sklopu navedenog događanja provoditi u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018., u prijavi je potrebno navesti željeni datum ili datume sudjelovanja, način sudjelovanja i podatke osobe za kontakt u vezi daljnje organizacije.

 

Sva pitanja ili eventualne prijedloge korisnici mogu uputiti putem elektroničke pošte na adresu fondovi@mrrfeu.hr ili na brojeve telefona 01 6471 968 (Ivana Šarić) i 01 6470 350 (Anela Olujić).