Ministrastvo znanosti, obrazovanja i sporta
Agencija za mobilnost i programe EU
EU
  • Naslovnica
  • Novosti

Novosti

Obavijest o održavanju međunarodnog susreta umrežavanja: ‘BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event’
02.05.2019.

Obavijest o održavanju međunarodnog susreta umrežavanja: ‘BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event’

CSA projekt nacionalnih osoba za kontakt programa Obzor2020 u području Društvenog izazova 2 (BioHorizon) organizira međunarodni susret umrežavanja BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event, koji će se održati u Bruxellesu 3. srpnja 2019. u kongresnom centru Albert Borschette.

Susret je namijenjen potencijalnim prijaviteljima projektnih prijedloga za pozive u okviru ‘Društvenog izazova 2: Sigurnost hrane, održiva poljoprivreda i šumarstvo, istraživanje mora, pomorstva i unutarnjih voda i bioekonomija’ te Biotehnologija u Obzoru2020.

Registracije se prihvaćaju do 9. lipnja 2019. putem ove poveznice. Registracija obuhvaća kreiranje korisničkog i profila organizacije, u kojima je potrebno jasno istaknuti djelatnosti Vaše institucije/odjela/tvrtke, te područje Vašeg interesa i ekspertize kojima možete doprinijeti budućem konzorciju. U slučaju da ste u potrazi za partnerima, a sami biste voljeli prijaviti natječaj kao koordinator, potrebno je istaknuti kakve partnere tražite.

Ovaj događaj također pruža mogućnost predstavljanja Vaše projektne ideje ili aktivnosti, kojima biste mogli doprinijeti potencijalnom konzorciju kao partner u pozivima SC2 i KET-Biotech održavanjem petominutne prezentacije (tzv. flash presentation). Više informacija o prezentacijama možete pronaći na službenoj stranici Brokerage Eventa.

Projekt BioHorizon omogućava povrat putnih troškove za najviše 6 sudionika Brokerage Eventa koji su obvezni održati kratku 'flash' prezentaciju (svaka zemlja može kandidirati maksimalno 2 kandidata s flash prezentacijom). Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da poduzmete sljedeće korake kako biste ušli u uži izbor za mogućnost povrata putnih troškova:

  1. registrirajte se za Brokerage Event (nakon registracije dobit ćete potvrdu o uspješnoj aktivaciji Vašeg računa);
  2. popunite prijavu BioHorizon Travel Grant Application prema priloženome obrascu
  3. pripremite kratku 'flash' prezentaciju prema priloženome obrascu

 

Molimo sudionike koji se žele prijaviti za povrat putnih troškova da, najkasnije do 23. svibnja 2019., na e-mail: Vlatka.GodinicMikulcic@mobilnost.hr, dostave potvrdu o registraciji i aktivaciji računa, popunjeni obrazac za BioHorizon Travel Grant Application i kratku prezentaciju (‘flash’) u svrhu predselekcije. Razmatrat će se samo pravovremene potpune prijave koje ispunjavaju gore navedene uvijete, a o rezultatima predselekcije kandidati će biti obaviješteni putem e-maila. Za ostale sudionike registracija je otvorena do 9. lipnja 2019.

Zanimljivo je da će se dan nakon Brokerage Eventa, 4. srpnja 2019. u organizaciji Europske komisije održati Info Day on Horizon 2020 Societal Challenge 2 (SC2) „Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research and the bioeconomy“, također u Bruxellesu, a registracije su moguće putem stranica Europske komisije.